Nothing tastes good as skinny feels

By 21:56 , , , , ,


Anorexians must be in love with Kate Moss.
I do not feel anything for her, but I must agree with her.

Nothing tastes good as skinny feels.

Žvilgtelėkite į tą kūną virš šių žodžių. Argi jis nenuostabus? Tobulos formos, grakščios linijos, plokščias pilvukas ir tarsi persikai sėdmenys. Kas nenorėtų tokios turėti? Kuri mergina nenorėtų būti dievaitė plyname pragariškų pagundų lauke? Kas nenorėtų savęs patobulinti?

WARNING: dienoraščio tipo įrašas.

Šiandien praleidau treniruotę, jaučiuosi sumautai ir siaubingai. Ypač todėl, kad vėliau nebegalėsiu iš vis nieko lankyti, nes turiu pasirinkti tarp social life, good grades and sleep. Neįsivaizduojate kaip sunku paaiškinti savo gimdytojams, kad tau nereikia miego, nes pamiegosi, kai numirsi. Na ir kas, jog grįžtu namo devintą, o pamokas ruošiu iki pirmos. Tai nėra priežastis liepti kažko atsisakyti, tuo labiau, kai nerūkau, negeriu ir nelipu ant kiekvieno pasitaikiusio bernelio. Juk stengiuosi dėl savo ateities ir grūdinuosi tam pasauliui, kai iš vis teks pamiršti sveikatą, miegą, poilsį ir pateikti save kaip puikiai funkcionuojantį aparatą darbo rinkai. Matyt labiau patyrusiems asmenims po truputį darosi sunku mąstyti racionaliai. Taipogi, labai keista išgirsti "Mes tavimi rūpinamės" po šešiolikos metų pertraukos. If I want to work, I will. I do not want to be a regular everyday normal motherfucker. I want to reach something in my sad and miserable life. I want to make it not as miserable as it is now. I want to be happy with myself. Why should I be stopped?

Esmė tame, jog dirbdama ir gaudama vos vos mažesnę sporto dozę nei profesionalūs atletai, išsekinau savo organizmą ir visiškai pamiršau mitybą. Iš tiesų, rezultatais džiaugiausi, kol kilogramai nenusprendė atsikovoti savo teritorijos. Visos treniruotės nuėjo šuniui ant uodegos. Žinoma, galbūt dėl to, jog grįžusi po treniruočių ir visą dieną nieko nevalgiusi, galėjau sušlamšti indelį nutelos su batonu ir dar kokį milkos šokoladą. (Nusirašinėjimo sezonas prasideda again. Moksliukai maitinasi šokoladu. Hooray...)

Mano kūnas nusėtas mėlynėmis. Ant kojų, rankų, klubų ir pilvo mėlynai žalios, gelsvos, rusvos dėmės, kurios tai išnyksta, tai vėl atsiranda, dėl taip vadinamojo "tobulo kūno kulto" siekimo. Velniškai sunku susidėlioti savo maitinimosi grafiką, kai negali net nuspręsti ką veiksi ir kur studijuosi po penkiolikos mėnesių, bei yra tiesiog žiauru atsisakyti saldumynų, kai dirbi saldainių parduotuvėje ir nuo tų pagundų neįmanoma pabėgti.

Sprendimai, sprendimai, sprendimai, pagundos, kalneliai ir duobės. Viename savo įrašų minėjau, jog tai žavu, bet kartais pernelyg labai slegia. 

Iš tiesų, priežastis kodėl įsisukau į visuomeninį ir sporto gyvenimą visomis pajėgomis yra ta, jog noriu atsiplėšti nuo depresijos, blogų minčių, vienatvės ir susidūrimo su savimi. Visi šie įrašai, kuriuos jūs skaitote, gimsta ne todėl, jog jų rašytoja jaučiasi laiminga ar savimi patenkinta. Jie gimsta iš nepasitenkinimo aplinka, iš pykčio, iš neigiamų jausmų iš visko, kas bloga ir verčia išsilieti ant balto popieriaus lapo ar tiesiog kompiuterinio jo formato.

Norai

Norisi būti tobulam. Tikrai. Norisi turėti viską. Tobulą kūną, galimybę prikaustyti vaikinų ir merginų dėmesį, turėti pakankamai pinigų, krūvas gražių drabužių, aksesuarų, puikiai mokytis, viską visur pasiekti ir nesusidurti su nesėkmėmis, kurios verčia blogai pasijusti. Deja, visi žinome, jog idealumas yra siekiamybė, tačiau galbūt jis pasiekiamas tik mirštant. Juk būtent mirusiesiems niekas neberūpi. Idilė jiems jau yra pasiekta. Na, o kenčia ir burba tik mirtingieji.

Nothing tastes good as skinny feels

 Kuo dėtas tobulumas ir galbūt žymiausia Kate Moss citata?
 Paprasta formulė:

Graži=liekna

Būna tokių dienų, kai jaučiuosi sau graži, nors ir nesu 90x60x90. Taip pat sunku, kaip išaiškinti tėvams savo tiesas, yra pasakyti perfekcionistei, kad jos iškeltas idealizmo siekimas nėra geras ar siektinas. Ji tiesiog nesutiks ir darys tai, kaip jai atrodo idealu/reikiama/geriausiai suprantama. Jei graži=liekna, vadinasi taip ir yra.
Ir nieko nėra geriau už tai, kai gali įlįsti į mažesnius drabužius, nei prieš tai dėvėjai ir puikuotis išsišokusiais skruostikauliais ar per aptemptus marškinėlius šviečiančiais šonkauliais.
Maybe that's why nothing tastes good as skinny feels.

But I'm still marrying a pizza guy.
I'll be fat, but happy.

Wish me luck!

Įrašo klausimas: Kaip jūs viską suspėjate?

marionette

You Might Also Like

8 komentarai (-ų)

  1. Įrašo klausimo atsakymas: Paprasčiausiai nesuspėju. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Niekada nespėju. Jau beveik nepažįstu tokio dalyko kaip maistas, normalus miegas, laisvė ar neskubėjimas. Tiesiog, dėjau ant visko. Įsisukau darbų rate ir nebenoriu turėti laisvės, pokalbių, poilsio. Aš žinau, jog greitai suspėsiu viską, nes man prieš akis vėl stovės toks dalykas kaip mokslas. O už Mokslo slėpsis jo draugė - Karjera.
    Aš pasirenku. Nenoriu visko suspėti ar turėti savo rankose visą pasaulį. Nes jei stengsiesi uždirbti visą pasaulį, jis tik slys tau iš po kojų (arba iš rankų), o Tu net nepastebėsi.
    Su meile,
    Simona

    AtsakytiPanaikinti
  3. Žinai.. Gražu yra tada, kai žmogus yra sveikas: reguliariai sportuoja, susiderina mitybą, išsimiega... Jis gali būti ir šiek tiek apvalutis, ne būtinai visiškai skinny. Tos lieknumo tendencijos... :<

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tos lieknumo tendencijos, kurios greitu metu tikrai nesikeis... :)

      Panaikinti
    2. Viskas priklauso nuo žmonių, jų mąstymo.:) O be to, niekada negali žinoti, kas keisis, o kas ne..:)

      Panaikinti
    3. Sakiau, kad greitu metu nesikeis. Duodu mažąjį pirštelį nukirst, jog taip ir bus. Tiesa, kad populiarėja plus size modeliai, tačiau jie niekada nebus lygiaverčiai su superseksualiais ir skeletukais modeliais.

      Panaikinti